Sunday, May 9, 2021

Kommarit ovat piiloutuneet Ryssälän romahdettua uusien nimikkeiden #Vihreät ja #vasemmistoliitto rp-nimikkeiden taakse, vaikuttaen ko nimikkeiden kautta sitä samaa stalinismin visvaa tihkuen keskuuteemme


Kommarit ovat piiloutuneet Ryssälän romahdettua uusien nimikkeiden #Vihreät ja #vasemmistoliitto rp-nimikkeiden taakse, vaikuttaen ko nimikkeiden kautta sitä samaa stalinismin visvaa tihkuen keskuuteemme, kuten nykyään muutki "puolueet" jotka ovat päästäneet ko tahoja riveihinsä kok, sdp, persut etc.

Puna-armeijan https://Puna-armeija.blogspot.com sotarikolliset raiskaavat joukot syyllistyivät lasten vanhusten naisten miesten joukkoraiskauksiin pahoinpitelyjen murhien lisäksi. Ei ole mitään juhlimista alueryöstöistämme ja muista puolustussotiemme menetyksistä loisivalle miehittäjä-Ryssälle Euroopan suurimman sotarikollisen sotarikosten levätessä alueryöstöinä Suomea ja muita maita kohtaan. 

Euroopan suurin läntistä eurooppaa rasittava matuinvaasio on moskovan oblastin isovenäläisen imperialismin jäänteet keskuudessamme.

Miehitettyjen Karjala ja Suomenlahden saariemme mannerjalustaoikeuksien lisäksi katosi n. 150 000 km2 Barentsinmeren maakaasu- ja öljykenttiämme miehittäjä-Ryssän haltuun sotarikoksin USA:n Englannin toimiessa taustapiruina.



https://Kuntavaaliehdokas-Tampere-2021.blogspot.com Katso lisää blogista klikaten se auki
Historioitsija kuntavaaliehdokas #SeppoLehto

Silvotussa tynkä-Suomessa aatokset jalot on syytä jakaa niin ylipopulaatio Afrikkaa, Aasia kuin muitakin alueita kohtaan joista tulee suuri osa taustaltaan vain kusettamaan kansantalouttamme ja luomaan sisäisiä uhkia alkuperäkansojemme toimeentuloa ja elämistä vaikeuttaen kuten Ryssä viime sodissamme ja edelleen jatkuvana aluemiehityksenämme myös muita maita koskien Japanin Kuriilien saarista Eestin ja muun Baltian ja Saksan alueriistojen sekä Suomen lisäksi.



Verratkaa historiallisia kartastojamme.


Curzon line2 Poland to west Sovjet stole Poland`s east Puolaa siirrettiin länteen Saksan alueille riistämällä Puolalta vielä isommat alueet idästä


Loppu Moskovan oblastin loisimisille muiden kansojen alueilla niitä riistäen. Kiitos. 


Oikein hyvää äitienpäivää kaikille eurooppalaisille!



Muistakaamme mitä matu- ja islaminvaasio tarkoittaa kullekin valtiolle, kunnalle ja kuntalaiselle 2021 kuntavaaleissakin joka kunnassa Tamperetta myöden.


Sitoutumaton kuntavaaliehdokas Tampere Lehto Seppo

Tulijoiden aiheuttama kulujen lisä ja tarvittaviin investointeihin menevät rahat ylittävät pitkään tulokkaiden maksamat verot ( jos niitä ylipäätään muuta muodostuu kuin menoina)
----------------------
----------------

No comments:

Post a Comment