Saturday, February 16, 2019

Vihreä virhe: "Massamuutto maailmassa on mitä suurimmassa määrin sitä, että käytetään loppuun ympäristö jossakin alueella, ja sitten kun siitä on tullut siitä metsästä aavikkoa ja siellä ei enää pystytä elättämään itseään, niin sitten lähdetään tuhoamaan seuraavaa paikka”.

Vihreä kommunistinen virhe, mitä myös kokoomus kai mykkänen, petteri orpo, kepu mm juha sipilä ajavat pilaa Suomen, sellaisena kuin olemme Suomen mieltäneet

Oikea ekologisti historioitsija Seppo Lehto eduskuntaan europarlamenttiin oikein vihrein arvoin autolla ajaen Tampereelta Helsinkiin.

Katso lisää Seppo Lehdon aatoksia ystävänpäivältä ajostaan Tampereelta Nokialle:
Joukkoliikennekusetus palvelee enintään keskustassa asuvia.

https://Seppo-Lehto-eduskuntaan.blogspot.com


Uutislähde ns vihreiden kommareiden kansamme kusetuksesta:

Vihreiden entinen kansanedustaja (1987-1995), puurakentamisen emeritusprofessori Eero Paloheimo massamaahanmuutosta ja monikulttuuri-ideologiasta:

"Mun mielestä se oli niin päätöntä ja kaikenkaikkiaan älytöntä ja moraalitonta politiikkaa, et mä tykkäsin että hoitakaa hommat."

Paloheimo on aiemminkin todennut, että hänen lähdölleen vihreistä on kolme syytä: monikulttuuri, Afrikan talouteen ja kehitysapuun liittyvät syyt, sekä massamaahanmuutto kehitysmaista Eurooppaan.

"Tämä niin sanottu monikulttuuri on todellisuudessa monokulttuuria: maailman tylsistymistä ja samankaltaistumista.

Massamuutto maailmassa on mitä suurimmassa määrin sitä, että käytetään loppuun ympäristö jossakin alueella, ja sitten kun siitä on tullut siitä metsästä aavikkoa ja siellä ei enää pystytä elättämään itseään, niin sitten lähdetään tuhoamaan seuraavaa paikka”.

"Ei se vetele. Täytyy lähteä siitä, että se paikka missä asutaan, se pitää hoitaa, ja väestönkasvu pitää määritellä sen mukaan, Paloheimo toteaa.

Koko tää massamuuton puolustaminen silloin oli mun mielestäni vihreiltä täydellistä typeryyttä."


----------------

Tarvitsemme seuraavaksi torjuntavoittoa matu- ja islaminvaasioita vastaan 2019 eduskunta- ja eurovaaleissa

Maahanmuuttajien suurin enemmistö on puhdasta joutoväkeä mikä nostattaa verotustamme = Jättää meille elättäjille yhä vähempi oman kansan hyväksi omasta perheestämme alkaen. Islamin ääritulkinnat ( tai jopa itse ko kultti) vaarantaa yhteiskuntarauhaamme poikkeavine tulkintoineen katurauhasta, naisrauhasta, ihmisoikeuksista jne. 
Nyt on toiminnan aika jopa ilman väkivaltaa. Vain aitoja suomalaisia kansallismielisiä eduskuntaan eri vaalipiireistä:
https://eduskuntavaalit-2019-maahanmuutto.blogspot.com

Elintasopakolaisten pikakäännytykset Thaimaan "Apinatalo"-tapaisesti jolleivat osaa poistua omin avuin.
Suomelta pois turhat hurskastelut ja kansamme velkaannuttmainen erilaisten Sinbad-merenkävijä satujen kertojia on jo liikaa maassamme. Neekerirummut soikoot Afrikassa siellä on tilaa. Kumbaijaa vain viidakossa. Kiitos. 

"Tyydy siihen hottentotti"-laulun sanoin 

Seppo Lehto eduskuntaan 2019 kevään eduskuntavaaleissa Pirkanmaalta ja valtuustoon Tampereella 2021


Vaalien aikaan yhteydenotot oheisen kautta, kiitos


Kansakunnan ykkösvaalit presidentinvaalit 2024 Laura Huhtasaari presidentiksi Mustaa, rajatonta maahanmuuttoa, islamia ja kansanmurhaamme vastaan: Äänestäkää valkoisemman tulevaisuuden puolesta, huomenna voi olla myöhäistä kun olemme rikastettu öljyisästi väärällä tavalla

Kulttuurihistorioitsija, mustan huumorin spesialisti, ei siis mustan tulevaisuuden aisankannattaja, väestötieteilijä, huippuosaaja Hämeestä Seppo Lehto Kuntavaaliehdokas / Kunnallisvaaliehdokas Tampere, eduskuntavaaliehdokas, vaihtoehto vaaleissa mustaa tulevaisuutta vastaan

----
https://tampereen-vihrea-vaihtoehto.blogspot.com/
--------
Ylen vaalipalvelu toimii kuin Stalinin uutiset: yleuutiset.typeform.com/to/lj1EDt   Yle kuntavaalien 2017 tuloksesta Seppo Lehdon äänisaalis 163 Tampere hukattu kokonaan. Näkyy vain nimeni, vaan ei ääniäni lain. Yleisradion puolueellisuus haisee ja kauas. Seppo Lehto kuntavaalit Tampere 163 ääntä = Se oli liikaa ylen vaalipalvelulle
----------------

No comments:

Post a Comment